Liefde is in 1000 woorden beschreven.
Is als een roos zonder doornen beschreven.
Doch is een stugge roos met vele doornen.
Het pad naar ware liefde is niet zonder slag en stoot.
Vaak verloochend en beschimpt.
Alles gaat voorbij ook pijn.
De ware kan je in blijven geloven.
een verhaal van fantasie.
De waarheid is anders.
Nemen zoals het komt.
Eenzaamheid is een snijdende pijn aan velen gegeven.
De waarheid hiervan is een weg dat je van kan leren.
Eenzaamheid laat ook zien wie je in wezen bent.
Passie is een joke dat lang op je maag ligt en niet makkelijk verteert.
Gevoelens en gedachten zijn niet altijd eens.
De logica speelt parten.
Alles is een fase in het leven.
Alles komt en gaat, met of zonder doel.
Stugge roos met vele doornen pluk je en zet je in een gesloten vaas.
Vervagend in de tijd verteert en volleerd.
Jij bent verleden tijd.
Pluk een soort genoot van je een zonder doornen voor mezelf.
Plaats deze in mijn hart heal me maar.