Nu is het dan een jaar geleden dat u overleed,
in eerste instantie dacht ik dat het me niets deed.
Maar in de loop van de dag dwaalde er allerlei gedachten door mijn hoofd,
weet u nog wat ik u had belooft?
Dat ik altijd mijn zin door zou zetten in alles, het is me gelukt dit jaar,
ik breng mezelf nu veel minder in gevaar.
Ik heb veel nieuwe vrienden die u had moeten kennen,
vandaag wilde ik voor al die gedachten wel wegrennen.
En toch dacht ik: het is ook wel goed om alles even eruit te laten komen,
dat is een stuk beter dan nachten lang eng over u dromen.
Ik geloof er nog steeds in dat u nog wakker was die laatste middag en meerendeel heeft meegemaakt,
ik wist niet dat dit alles mij nog zo diep raakt.
Dit had er eigenlijk gister moeten staan er is iets fout gegaan met de server.