Onze dochter heeft een kind.
Uit liefde geboren.
Maar door een stom geloof
De vader verloren.
Nu, het groeide op
vier jaar, in onze woning
Wij konden genieten
van haar, als van honing.
Nu dreigen wolken zwart
we zullen, moeten delen
vier jaar heeft hij gewacht
en nu, komt hij 't stelen.
En toch is hij geen dief
Hij is, de echte vader
Ook hij heeft haar lief
En, is niet alleen de dader.
Hoe het nu verder gaat
Niemand die het weet
De tijd, zoals die altijd doet
Brengt ons wel raad