de onzichtbaren worden zichtbaar
handen worden ineengeslagen
de machine hapert negeren is
geen optie zonder kan niet
de president bepaalt het moment
aan de uitvoer van goederen
wordt een halt geroepen
zal het kip nog goud gaan leggen
wie achter het roer staat maakt
weinig uit het gaat om houders
van het aandeel die bepaalt
arbeid is doen, niet denken
02MEI2006 1845