Waar zijn de bloemen toch heen
Waarom liet jij me zo alleen
Ik weet niet waar ik heen moet gaan
Papa, waarom liet je me staan
Je zou er toch voor me zijn
Al voelde ik me maar een klein beetje pijn
Je zou me toch steunen in alles wat ik deed
Papa, waarom was jij degene die mijn hart doorsnee
Ik schreeuw om je, maar het blijft stil
Is dit dan echt wat je wil
Ik roep om je naam, met een stem vol verdriet
Papa, waarom antwoord je niet
Ik hou me staande, maar het kost veel kracht
Dit had ik nooit van je verwacht
Het kost veel kracht om niet op te geven
Papa, geef me toch een teken van leven