Het is moeilijk om te weten ,
Gevangen maar eigenlijk toch bevrijd
Dat mijn moeilijke leven
Van mijn makkelijke scheid..
Met moeite kijk ik voor me uit
Om te weten wie ik ben
Zachtjes doe ik een terugkeer
Omdat ik mezelf niet ken
Ik heb moeite om het te beseffen,
Dat het niet goed gaat met jou
Je bent geen gewoon mens ,
Maar maakte van een meisje een vrouw..
Diep zuchtend , maar eigenlijk toch wel bang
Bang dat ik verliezen ga naar die persoon die ik verlang
Ook al zal je er misschien niet meer zijn
Ook al ben je misschien dan ver hier
Een ding moet je weten :
diep in mijn hart.. Zijn we nog steeds met vier__