Kijk me niet meer aan
spreken is verboden
binnenkomen kan echt niet
de deuren zijn gesloten
Opgesloten zit ik in het pand
waar vlaggen buiten hangen
met er aan een kous
en wat onderbroeken
Bevrijden hoef je me niet
zit er al een poosje
leg kaart en snuif
en spuit iets om te kalmeren
Dol en driest ben ik
schuimbek en kwijl
laat speeksel
over broek lopen
Rustig zijn is mij vreemd
ben ontsnapt
waar ze in hadden gestopt
in een gevangenis vol vrouwen
Zij die me aangaapten
onder het douchen en zeiden
u bent niet hetzelfde als ons