waarom houd ik mezelf voor de gek.
en leg steeds voor 2 personen op tafel bestek.
je bent er al zo lang niet meer.
maar ik blijf kijken naar de voordeur tot die ene keer.
geef me hoop en een leven.
zodat ik je al mijn liefde kan geven.
en alles weer om tover tot hoe het was.
vogels die fluiten en liggend in het jonge gras.
iedereen mist het jij en ik een liefde,voor velen een droom.wij samen op een taart met de zoetste room.
blijf alsjeblieft niet te lang weg.
luister je naar ik hou van jou als ik het je zeg.
veel dingen zijn er die ik jou niet kan bieden.
alleen mijn hart voor jou en laat het zo maar geschieden.jou bekoren bij al wat je doet.
en samen tegelijk gaan met een laatste groet.
vechten voor je als het moet en of je wilt.
dan is mijn honger voor liefde eindelijk gestild.