Verboden Liefde
Afscheid nemen doet zo zeer
maar jij en ik weten 't kan niet meer
Anders komt er ellende en verdriet
en dat willen we beide niet
Wat blijft is dat speciale gevoel
je weet wel wat ik bedoel
Niet alleen verliefd, maar ook houden van
hoop dat dat weer slijten kan
In mijn hoofd en hart blijf jij bestaan
dit soort liefde is waar ik altijd voor wil blijven gaan
Wij mochten elkaar dit niet geven
maar ben van plan het ooit wel weer te beleven
Wens je voor de toekomst veel geluk
dan kan je leven niet meer stuk
Geniet en wees blij
en denk af en toe ook eens aan mij
(voor m'n Zwartje)