laat mij maar gaan
die liefde van mij
kan je toch niet aan
temmen wou je mij
dacht je dat je dat kon?
je kan mijn gevoel niet temmen
je wist echt niet waar je aan begon
gevoel is niet te temmen
en al helemaal niet in te plannen
het is gewoon iets normaals
net als een droom het is er gewoon
ik ben zekers niet bedeesd
en ook geen housefeest
ik ben ook geen naief meisje
dat luisterd naar je wijsje
met je mooie woorden
die me eens bekoorden
je hebt me laten zien
mijn ogen zijn nu open
ik weet wat liefde is
dat kan je niet kopen
ik weet ook hoe het voelt
ik weet een heleboel
ik weet je geeft meer om gezelligheid
ga je gang feest en plan maar
mijn liefde ben je toch al kwijt