---> voelen ---> hoop ---> doel !---
ik voel me vanbinnen al twee dagen niet al te goed,
ik weet immers nog altijd niet wat ik denken of doen moet.
Ja ik weet dat ik alles heb om gelukkig te zijn,
Maar vanbinnen voel ik wel enorm veel pijn,
Het lijkt wel alsof ik mijneigen niet kan/mag zijn.
Ik weet niet precies wat ik momenteel voel,
Maar er ombreekt zeker weten het bereiken van mijn doel.
Ook het willen bereiken van een voor mij heel belangrijk doel daar denk ik aan,
Deze gedachten kan ik jammer genoeg niet laten gaan.
Ik hoop dat ik mijn doel ooit kan bereiken,
Want het doet steeds veel pijn wanneer ik naar die wat ook mijn doel is sta te kijken.
Nu moet ik maar weer eens gaan,
Anders volgen er meer als een traan.