als ik op mijn kussen lig
doe ik rustig mijn ogen dicht
en droom ik dat je naast mij ligt
en ik denk aan jou in het morgenlicht
ik denk aan jou altijd
jij vergeet mij telkens weer
ik maak een afspraak met je
en verbreek hem elke keer
ik kan er niks aan doen
ik ben gewoon een verliefde oen
en ik ben verliefd op jou
als ik het niet zeg
zeg jij het ook niet uit jezelf
de woorden ik hou van jou
het doet me pijn te weten
dat ik jou het best kan vergeten