Je luistert nog, hoop ik zacht
en ik streel over het koude laken,
jouw lege plaats lijkt weer even warm,
je bent er nog,
hoop ik stil,
terwijl ik weet dat je ver weg bent van hier,
want de pijn die voor mij bedoeld was
maar jouw hart doorboorde,
doorboorde jou slechts 1 seconde,
maar mij al bijna 3 jaar.