Splinters
_____
Dat de dag weer nacht word,
maakt me even niet meer uit,
en dat alles komt door die splinter,
die splinter in mijn huid.
Dat jouw lichaam heeft verlaten,
waar ik nu nog zoveel voor geef,
kan nu niet anders maken,
dan dat ik tril en shake en beef.
Ik heb gevonden wat ik zocht,
een eiland in mijn leven,
het web dat ik met bloed en tranen vlocht,
heb ik eindelijk aan jou gegeven.
Je mag gaan wat je wil,
rennen, schreeuwen, vechten tegen mij,
maar schat dat maakt nu geen verschil,
ik volg elke stap, gedachte en elk woord,
ik ben er elke seconde bij.
_____