verhaal van decades geleden
de president die ten onder ging
nooit zal het echte verhaal
worden verteld, een nieuw
tv-document toegevoegd
slaap die niet wil wijken
een minimum hoeveelheid
is nodig om te blijven werken
anders ga je ten onder als
een draaiende motor te water
tijd gaat snel zon schijnt
problemen zaken vragen
bespoedigen de tijd
werken doet tijdreizen
lente die zich ontvouwd
na gedane werk ontspannen
voetballers die werken zoals
velen, media, continubedrijven
stroom van energie zonder
ophouden niets staat stil
gevaar voor een tsunami maar
zij komt niet, vrijheid van job
tot job, even rust maar vooral
blijven doorgaan als een machine
zelfs als die voor rust even uit mag.
03Mei2006 2140