wat doe je nog in mijn hoofd?
hoelang gaat het duren eer dit kaarsje is gedoofd?
het is raar,
maar niet voor niets,
dat ik stil zwijgend praat..
dat ik voel,
hoe mijn hoofd mijn hart verlaat.
Ik dacht dat het over was,
mijn gevoelens voor jou..
Ik dacht dat ik vrede had,
met alles wat ik voelde,
maar ik heb het onderschat.
Ik dacht dat ik eruit was,
al die twijfels in mijn hoofd..
Maar na wat ik vandaag voelde,
nee..
Dit kaarsje is nog niet gedoofd
Buusje