Helemaal alleen,
vergeten,
weggeduwd in een donkere hoek,
begraven in een put.
Niemand die aan me denkt,
niemand die om me geeft.
Helemaal alleen,
alleen op deze wereld,
met niets of niemand om me heen.
Opgesloten in mijn
eigen wereldje,
een droom,
een droom van het prille geluk.
Een droom dat niet is
weggelegd voor mij.