ik meen het niet, ik meen het wel,
ik zit niet lekker in me vel.
de ene dag zit heel erg mee,
dan voel ik me losjes net als aan zee,
de andere dag zit weer heel erg tegen,
een dag die je er wel tussenuit zou willen vegen..
waarom altijd zorgen,
vandaag, maar ook weer morgen..
waarom ontdek je dingen,
die je niet zo de wereld uit kan zingen...
waarom schijnt de zon maar voel ik me niet blij?
alles is mooi en ik ben vrij,
maar toch een drukkend gevoel in mijn hart,
een gevoel, het is heel apart..
soms zit ik hoog in de wolke, dan weer in de put,
soms voel ik me goed, het andere moment weer flut..
maar ik moet blijven kijken naar dat licht,
met mijn hoofd naar de warme zon gericht..