Stuk
Ik zit er helemaal doorheen
Ik heb nog steeds veel verdriet
Ik zit gewoon helemaal stuk
Het lukt me allemaal nog niet
Ik acteer een end weg
Zeg dat het beter gaat
Maar eigenlijk weet ik het niet meer
Ik weet niet hoe het met mij staat
Verlang naar je
In onze dochter zie ik jou
's Nachts zie ik je geest
Jij, degene waarvan ik nog steeds zoveel houd
Ik fluister nog steeds je naam
Hoe moet het nu toch met mij
Hoe moet ik nu verder
Degene die ik nodig heb, ben jij
Bij ieder stuk muziek
Word ik emotioneel
Ik denk dan steeds maar aan jou
Het wordt me dan allemaal teveel
Ik zit gewoon helemaal stuk ...