al zoveel slapeloze nachten
nachten dat ik alleen maar lig te denken
over de toekomst, de dingen die gaan komen
en dat jullie mij geen liefde meer schenken
ik mis jullie nog elke dag
ik ben jullie nu echt kwijt
er zijn zoveel dingen gebeurd
en van sommige heb ik echt spijt
onze laatste ontmoeting was een grote ramp
er gaat geen dag voorbij dat ik het weer voor me zie
ik weet dat die ene dag ooit zal komen
dat jullie worden vervangen, maar door wie?
zal het net zo'n mooie tijd gaan worden?
kan er wel iemand anders aan jullie tippen?
staan ze altijd voor me klaar zoals jullie deden
komen diezelfde lieve woorden over hun lippen?
ik probeer er zo min mogelijk aan te denken
net doen of ik er helemaal niks van merk
maar het doet me zo'n pijn, het is zo'n groot gemis
maar ondanks alles hou ik me elke dag weer sterk
*you'll be always in my heart*