Roos
Het leven is zoals een roos :
Met dagen vol doornen
Vol bloed, tranen en pijn
Dagen van verloren zoeken naar warmte
Met wortels die diep aarden in de grond
Voor contact met het begin
Het verwerken van teleurstellingen
Met een steel zo glad zonder ritme
Gehard door te vragen naar antwoorden
Waarin de tijd de hoop heeft bemind
Maar wanneer het licht er is
Springen de knoppen open
Een bloem vol dromen waarin alles kan
En te accepteren wat je altijd al wist :
’Je kent geen geluk zonder je verdriet te erkennen’
door : *sunny girl*