Mijn afscheidsbriefje ligt al klaar,
er is alleen 1 maar,
Ik wil Jullie niet verlaten,
het gaat niet meer,
Het doet me echt heel zeer,
Ik wil jullie niet kwijt,
Ik heb echt spijt,
Spijt voor het gezeik op school,
daar kan ik niet mee door,
Het spijt me ik hou echt van jullie allemaal,
En zeker,
Ik baal,
Jullie = de mensen waar ik van hou, familie, ECHTE vrienden,
buren, kennisen, Mijn dieren.!