Soms schijnt de zon
en soms valt de regen,
maar valt er ook iets tegen,
geef de hoop dan nog niet op,
want altijd is er iemand,
een mens, een persoon,
ja altijd is er iemand
die samen met je woont,
in je hart en in je ziel,
in je lijf en in je leven,
het maakt niet uit of je hem ziet,
hij is er, waar ook om het even.
Hij leeft in je hart en fluistert in je oor,
hij heeft een plaatsje heel apart,
ja, je kent em door en door,
hij geeft je de kracht om verder te leven,
om steeds weer op te staan,
en om steeds weer door te gaan,
hij, je beste vriend uit dit leven.