Die vlindertjes,
in mijn buikje.
Dat kloppend hartje,
dat enkel klopt voor jou.
Mijn verstand op nul en mijn gedachten dicht bij jou!
Maar mijn hartje huilt en mist iets.
Net zoals mijn lichaam.
Het is een lief gastje dat ik mis,
die in mij woont maar dat er niet is!
Suske ik mis u verschrikkelijk en ik verlang zo naar u!
Ik hoop da je me altijd graag zult blijve zien en da we voor altijd samen blijven!Dikke knuffel