Ik wil de ham op je hawaii pizza zijn.
Jouw jus d'orange op een warme zomerdag.
Ik wil de muziek zijn waarop je danst,
Ik wil degene zijn naar wie je lacht.
Ik wil de deken zijn waar je onder slaapt.
Ik wil de beker zijn waar je uit drinkt.
De gordijnen die je 's ochtends open doet,
Ik wil je redden als je zinkt.
Ik wil je lievelingspaar sokken zijn,
Je merkschoenen waar je zo trots op bent.
Ik wil in je bestzittende broek passen,
Ik wil het meisje zijn dat je goed kent.
Ik wil het kado zijn waar je blij van wordt,
De club zijn waar je uitgaat.
Ik wil je standaard drankje zijn,
Ik wil degene zijn waar jij mee praat.
Maar het allerliefst,
Zou ik gewoon een stukje van je hart zijn,
En nooit meer bij je weggaan.
Met je dansen tot zonsondergang,
Voor altijd een deel van jouw bestaan.