eindelijk ben ik over je heen.
misschien lieg ik dit wel,
daarom is dit de laatste keer dat ik om je ween
dat ik aan je denk, aan ons.
ik moet gewoon over je heen zijn.
het heeft gewoon geen zin.
want door mijn liefde voor jou doet mijn hart pijn.
je zal altijd in mijn gedachten zijn,
ik zal over je dromen en je voor me zien.
onze harten horen bij elkaar het jouwn en het mijn.
ik zal altijd een plaatsje voor jou in mijn hart bewaren.
voor als je je toch nog eens bedenkt.
het spijt me voor al dat geruzie en gevaren.
die ik je op de hals bracht.
dit is het laatste liefdesgedicht voor mij.
dat ik over je schrijf.
en dat ik zeg het woord wij.
dus leg ik nu mijn gebroken hart in de kast.
en pak een nieuw hart.
een hart hetzelfde en wat precies past.
nu maar hopen dat ik met dit hart niet hetzelfde ga voelen voor jouw. en dat we gewoon vrienden kunnen zijn.
veel liefs,
dit gedicht speciaal voor jouw.
omdat ik [niet meer] van je hou.
-*poison_ivy*-