Jarenlang hebben ze commentaar op me afgevuurd.
Het heeft te lang geduurd.
‘k moet doorgaan, weet alleen niet hoe.
Weet ook niet wat ik hier nog op deze aardbol doe.
Heb geen reden om nog te leven.
Ik heb geen doel meer om naar toe te streven.
Alles doet me zo'n zeer.
Het lukt niet meer!