Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gevoelsoverwinning
Mijn gevoelens maken mij gek
Mijn hart wil dat
Maar mijn lijf wil wat anders
Ik zit opgesloten in mijn eigen vat
Ik weet niet hoe ik dingen moet uiten
Soms doe ik dit juist verkeerd
Probeer mij groot op te stellen
Zo heb ik dat door fouten geleerd
Ik wordt steeds sterker
Ontdek mij zelf soms ook weer op een andere manier
Leer hier mee omgaan
Bekijk de dingen liever eerst door die kier
De deur wagenwijd open
Is voor mij iets te gewaagd
Durf deze stap ooit wel te zetten
Zodra ik die plank voor de deur heb doorgezaagd
Reacties op dit gedicht
Z~tjuh vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Z~tjuh
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
07 mei 2006
Thema's:
[IK]