Ik zit hier in een hoekje
Helemaal alleen
Alleen met mijn verdriet
Niemand die me helpt
Niemand die het ziet
Je merkt het toch wel
Waarneer er iets is
Ik loop over straat
Er komen mensen langs
Ze fluisteren over me
Net te hard om het te negeren
Net te zacht om er iets van te zeggen
Ze staren me na
Wat heb ik toch?
Ben ik zo anders?
Ik ben niet zo als jij!
Ik ben wie ik ben
En daar ben ik trots op
Accepteer me hoe ik ben
Of laat me gewoon met rust!