Hoe kan ik nou een keuze maken,
als er steeds 2 gedachtes bij mij opkomen.
Ik moet haar helpen,
ik kan haar niet helpen.
Steeds wanneer jou naam,
of iets waarmee ik jou in verband kan brengen komen ze weer.
Die gedachtes waar ik niet uit kan kiezen,
toch maar proberen een keuze te maken.
Die keuze is vaak moeilijker dan je denkt,
ik kan de keuze ook niet maken.
Probeer dan toch maar,
maar mijn gevoel wilt beide.
Dan maar er tussen in zitten,
is vaak beter dan een kant kiezen.
Maar ik krijg bij die optie een raar gevoel,
het beste is er toch helpen en er voor uitkomen.
Eerlijkheid is altijd het beste,
dus dan maar jou helpen.
Helpen op een manier die het dichts bij mijn hart licht,
een manier die het beste voor jou en mij is.