Het leven is niet meer wat het was,
maar wat doen we eraan?
Overal oorlog en geweld,
onze wereld gaat kapot.
Mensen kunnen elkaar niet langer verdragen.
Er wordt een onderscheid gemaakt,
tussen blank en zwart,
dik en dun.
Onze wereld gaat kapot,
maar wat doen we eraan?
Vele dieren zijn met uitsterven bedreigd,
ze worden mishandeld en gedood,
dienen enkel voor hun vacht en vlees,
hun slachttanden en hoorns.
De wereld gaat kapot,
maar wat doen we eraan?
Straks zal geen enkel mens nog bestaan,
geen enkel dier zal er nog zijn,
geen enkele plant of boom zal nog groeien.
Het leven op aarde zal langzaam verdwijnen!!!
Maar wat doen we eraan?