Stimulerende middelen maken mijn pijn draaglijk.
Ze zijn zo ruimdenkend en liefelijk.
Nadat ik stilaan uit de roes kom,
voel ik weer die ondraaglijke pijn.
Verlangd naar die denkbeeldige rust,
zoek ik mijn rode draad weer op.
Want het is toch hem die je nodig hebt
om de dagen aan een te rijgen.
Ik vraag me af...
Aan wat ik het meeste verslaafd ben.
Is het leven of zijn het de stimulerende middelen
Geef jij me het antwoord???