Jij kwam in mijn dromen voor,
mijn dromen zijn de werkelijkheid,
elke droom kwam je voor alles wat erin gebeurde,
gebeurde ook als ik wakker was,
mijn dromen hadden allemaal een betekenis waarin ik geloofde ze kwamen ook uit,
al mij krachten haal ik uit me dromen en uit mezelf om ergens voor te gaan en niet op te geven,
hoe zwaar het ook word,
weinig mensen kunnen dingen goed aanvoelen dat kan ik heel goed,
ik weet wie ik wel en niet kan vertrouwen,
ik voel ook of iemand tegen me liegt of de waarheid spreekt,
de kracht zit in jezelf en die moet je er zelf uit zien te halen.