Met kromgebogen vingers en gekruiste handen,
liet jij het leven aan jou voorbij glijden.
Voorbij als een windvlaag,
zonder vooraankondiging,
verliet jij het aardse bestaan.
Intens waren de laatste jaren,
moeilijk,maar vol liefde naar mij toe,
nu heb ik alles begrepen.