Kon ik je zorgen maar uit je gedachten verbannen,
je lichaam en ziel vullen enkel met heerlijke momenten.
Je tonen dat het leven meer is dan te worden geleefd
en je laten merken dat er toch tenminste iemand om je geeft.
Mijn gevoelens en gedachten kan ik zorgeloos bij je kwijt
en die vertel ik je ook zonder angst of spijt.
Telkens meer en meer voel ik me naar je toe gezogen,
want hoe meer ik je leer kennen,hoe meer ik van je begin te houden.
Misschien bloeit er iets moois tussen ons,wie zal het zeggen,
enkel de tijd zal het ons leren en geduld zal de moeite lonen.
Proberen kunnen we altijd,lukt het niet dan schaadt het niet,
maar dan nog zal ik kunnen zeggen Ik heb er een goeie vriendin bij.
Praten met jou doet de tijd vliegen en amuseer ik me kosteloos,
een gelukkig gevoel overwelmd me telkens keer op keer
en elke avond vraag ik Wanneer zie ik je weer?
Hou de moed er in Inez,want zondag nadert met rasse schreden,
de aftel naar een nieuw en gelukkig leven is begonnen.