er is veel waar ik vaak aan denk
waaronder jij, een van die dingen
die zo belangrijk voor mij zijn
is jouw liefde, diep in mij
ik weet hoeveel ik om je geef
maar ben bang voor die afloop
die foute, net als vorige keer
liefde komt van twee kanten
maar stuitert bij ons op en neer
ik wil gewoon bij je zijn,
je liefhebben
doe dat ook met mij
ik wil van jou zijn
voor jou geef ik mij
wat ik kwijt wil...
ik hou van jou