Stoorzender
Altijd die telefoon,
Een smsbericht
Iemand heeft een probleem
Heeft geen inzicht
Weet het niet meer
Wilt met iemand praten
Gewoon even gezellig
En kan het dan niet laten
Om mij te bellen
Het klinkt misschien ego
Maar ik heb ‘t nu even gehad
Even stoppen, even ho
Problemen zijn er zat
Maar soms wil ik gewoon
Heel even, rust
Wat tijd voor mezelf
Is dat te veel gevraagd?
Dom of afgezaagd?
Ik heb het nodig
Ik neem het
Sorry..
Met opzet