Ik kan er niet over uit
waarom dit gebeurd is
ik zeg een woord en stuit
dan op een hindernis
Waarom jij, op die leeftijd
waarom moest je gaan
het was een oneerlijke strijd
die je moest begaan
Rust zacht
en bescherm ons van boven
kijk elke nacht
hoe wij je loven
met woorden
met tranen
met dingen die tot jou behoorde
met dingen die alles leidde in de goede banen
rust zacht
en denk aan ons
rust zacht
slaap rustig en diep..
Slaap zacht
Vergeet ons niet
Rust zacht
Rustig en diep