Ruzie in huis
't is niet fijn
altijd iets niet pluis
altijd weer die pijn
Hij heeft het weer gevraagd
of ik wou vertrekken
altijd datzelfde gezaag
hij kan me toch verrekken
Gekwetst door van wie je houdt
en met wie je een band moet hebben
maar die je al lang niet meer vertrouwt
dus je kan het je niet meer aantrekken
Buitenstaanders zien het niet
"och je hebt het toch zo goed"
zoiets doet me veel verdriet
hopelijk krijg ik ooit de moed
en doe ik ze allemaal mijn zeg
"wat jullie zien, dat is maar schijn"
ik zeg rechtuit, geen omweg
"hij doet me heel vaak, heel veel pijn"