Zachte tonen
In mijn lieve oor
Zwevend op noten
Genieten van elke klank
Rustig glijden die vingers
Over de toetsen
Heen en verder
Hoger helderder
Jij neemt me mee
Breng me alsjeblieft
Nou nog niet terug
Het doet pijn
Als de wereld
Valse noten aanslaat..