Elke nacht zit ik weer op het plein
Afwachtend en naar bovekijkend
Wachtend op het sein
Dat mijn engel mij komt halen
Mij van de leegte en eenzaamheid zal beroven
Mij op het goede pad zal zetten
Dat ik nooit meer hoef te verdwalen
Maar kan iemand mij nou beloven
Dat ik niet alleen voor de wereld kom te staan
Maar dat die ene persoon
Voor mij door het vuur zal gaan
Mij nooit meer alleen laat
Nog steeds kijk ik naar boven
De sterren voorbij
Hopend dat hij er staat