RIP Lieve Oma (2e verjaardag)
Woensdag is het weer zo ver,
de verjaardag van het uitgaan van een lucifer.
Tranen komen even kijken,
het lijkt alsof ik je weer helemaal kan bereiken.
Het gevoel is me onbekend
is dit wat ze noemen, een emotioneel moment?
Ik zou nog eens zo graag met je praten,
je trots maken met mijn resultaten.
Gewoon naar je glimlach kijken,
je helpen met het poetsen en strijken.
Samen te voet naar de markt gaan,
even gaan zitten en weer opstaan.
Ik mis je gewoon met heel mijn hart,
en dat bezorgt me zelfs nu, 2j later, nog evenveel smart.
X - Rest In Peace - X
Ik hou van je,
Je kleindochter
° 25/05/1909 + 10/05/04