Muurtje
Ik had een muur om me heen gebouwd,
gewoon omdat ik bijna niemand meer vertrouwd.
Jij heb dat muurtje afgebroken en daardoor
ging ik op meer hopen.
Nu zoek ik wederom de brokstukken bij elkaar,
dagdromen die ik had ik vergeet ze maar.
Vriendschap is het enige wat ik van jou kan
verwachten, maar vrees niet ik zal je daarom
nooit verachten.
Why ruin รก good friendship with a relation
was ooit wat jij tegen mij zegde. Ik gaf je
op dat moment maar gelijk want mijn innerlijk deed
pijn en dat kon ik toen nog niet aan je uitleggen.
Een goede vriendin zal ik ten alle tijden
voor je zijn,alleen een maatje voor je,
we delen vaak verdriet,vreugde en pijn.
Wie weet zal er ooit een dag komen dat
ik alles aan je vertellen zal, maar
voorlopig nog niet.Ik zal de tweede
viool spelen want jij bent met haar
nu in de hemel en ik kijk naar jullie
vanuit een diep innerlijk dal.
De brokstukken probeer ik nu wederom
op te bouwen, want jij zult haar
liefhebben en van haar houden.
*Ik gun het je*