Ik schrijf je naam in het zand,
herinneringen komen boven.
Ik kan wel huilen,
want het is voorbij.
Ik mis je,
de liefde die je me gaf.
Ik koester de mooie momenten,
die we samen hebben gehad.
Ik zal je nooit vergeten,
want jij hebt een plekje in mijn hart