Een stap vooruit
Een weg gegaan
Nooit meer hetzelfde
Verder lopen
Blijven staan
Een wandeling
Die weg gegaan
Steeds anders
Niet dezelfde
Een nieuwe weg inslaan
Als de winter
Die verandert, een lucht
Met lente geur
Bloemen openen hun kleuren
Een lichte zucht
Zoals de lente komt
De zomer verder droomt
De lucht verandert
De lentebloem
Weer valt
Maar verder stroomt
Elke stap
Anders dan gepland
Gisteren achtergelaten
Vandaag omarmd
Zoals een gevallen bloem
Zijn wegen onbekend
Weer de winter in
Opzoek naar de zomer
Om opnieuw te vallen
In een eindeloze stroom
Van de stille dromer