Donkere wolken trekken voorbij
zachtjes wiegend,
het niet te veel omarmend kort,
te kort en toch.
Verspeelde hij het in een korte
droge zin,
verdrongen zonder denken en zonder
grote dag.
Verdwaalde samen en zocht het
klein beetje,
terwijl hij langzaam de steen zocht
die verdronk.