Kom maar dichterbij
sla je armen om me heen
geef jezelf een nieuwe kans
open je hart en
kom maar dichterbij
Ik laat je toe en
geef je alle warmte
bied je bescherming,
troost en liefde
en koester je in mijn armen
Kom maar dichterbij
laat je maar even helemaal gaan
uit je gevoelens
deel je verdriet met mij en
kom maar dichterbij
Je kunt me echt vertrouwen
en alles met mij delen
je onzekerheid en angst
en zeker ook je liefde
is allemaal veilig bij mij
Kom maar dichterbij
en ik zal alles voor je doen
stel je open voor mij
ik zal er altijd voor je zijn dus
kom maar heel dicht bij mij