ik hou een raar gevoel over
haast onbekend in mij
iets wat ik jaren geleden kende
wat ik voelde, was jij
dat moment dat we hadden
vreemd maar fijn
ik weet niet wat ik moet denken
hoor ik bij jou te zijn?
je gaf me die kus
iets waar ik van schrok
maar jouw ogen deden het hem
maakte dat ik me niet terug trok
ik wil je graag weerzien
kijken of het gevoel er weer is
ontdekken of jij het ben
waar ik van ga houden en die ik mis