En de minuten tikken door
zij verdwijnen in gehele uren
dagen zijn niet meer - wat zij
zijn geweest - vroeger toen
liet de tijd in alle trots haar
haar getik en geluid horen
maar nu is alles anders
En ze zeggen dat jij
een heler bent van alle wonden
maar voor mijn ziel, tik jij
een paar slagen te snel door
ik kan je niet bijhouden
ik ben achtergeraakt - en
blijven hangen op de klokslagen
die jij vroeger sloeg
10 mei 2006