Zou je haar liefhebben
zoals je mij hebt lief gehad
zou je haar wel begrijpen
zou je haar net als mij
op handen dragen
Geeft zij, jou wel genoeg
- geloof jij in haar
net zoals jij in mij geloofde -
en zie jij haar net zoals
jij mij - door jouw ogen zag
Zou je haar liefhebben
net zoals jij mij hebt lief gehad
of zou nu alles anders zijn
beter misschien - fijner
in ieder geval
vast wat meer zorgeloos
10 mei 2006